We blikken weer vooruit naar de gezelligste tijd van het jaar, de kerstdagen! Deze tijd van het jaar wil je samen zijn met je geliefde, gezin of de hele familie. Je wilt genieten van elkaar, de gezelligheid en het lekkerste eten en drinken. Daarom hebben we bij Petit een smaakvol kerstmenu samengesteld, waarmee je je metgezel(len) zeker gaat verrassen. De kosten voor het kerstmenu bedragen € 49,50 per persoon.
Voor het kerstdiner kun je bij ons aanschuiven op vrijdag 24 december (kerstavond) en zaterdag 25 december (eerste kerstdag). Op kerstavond is het ook mogelijk om a la carte te eten. Als echte familiemensen hechten ook wij veel waarde aan dat moment samen, daarom zijn we tweede kerstdag gesloten.
Het kerstmenu ziet er als volgt uit:
Voorgerecht:
Gerookte paling met avocadomousse, misomayonaise, furikake, kletskop, frisée, grijze garnaaltjes.
***
Tussengerecht:
Steak tartaar van rund, gebakken gamba, romesco, kappertjes, ui, appelkappertjes, sesamzaad, misomayonaise
***
Hoofdgerechten:
Hertenbiefstuk, rode port saus, zwarte knoflook gel, gerookte pastinaak creme, truffel kroepoek.
OF
Zeewolf, geglaceerde wortel, groene asperge crème, luchtige hollandaise saus, Parmezaan krokantje.
***
Nagerechten:
Crème brûlée ijs met likeur 43, sinaasappel saus, gekarameliseerde noten.
***
Menuprijs
€ 49,50
Reserveren kan telefonisch via het nummer 0111820397. Wacht niet te lang, want vol is vol!