11.11.2024
Kerst vieren bij Petit
Maak van Kerstavond of Tweede Kerstdag een culinaire belevenis bij Petit.
Geniet naast de mogelijkheid tot een a la carte diner van ons exclusieve kerstmenu,
met zorg samengesteld om jouw feestdagen onvergetelijk te maken.
Kies voor een 3- tot 6-gangenmenu en laat je verrassen door verfijnde gerechten in een sfeervolle ambiance.
Ons kerstmenu vanaf 3-gangen € 44,50 per persoon.
– Voorgerecht:
Terrine van konijn, geroosterd rozijnenbrood, rode ui marmelade en veenbessensaus.
– Optioneel tussengerecht:
Consommé van fazant, beukenzwam en groene kruiden.
(Supplement tussengerecht € 4,50, extra optie: Eendenlever +€ 4,00)
– Optioneel spoom:
Spoom van vlierbessensap en rozenwater.
(Supplement spoom € 5,50)
– Hoofdgerecht:
Gebakken hertenbiefstuk met badoise saus, stoofpeer en seizoensgroenten.
– Optioneel kaasplankje:
Selectie van kazen, geserveerd met krentenmik en appelstroop.
(Supplement kaasplankje € 9,50)
– Dessert:
Tarte tatin van appel en boerenjongens, met ijs van melkchocolade en tonkaboon.
Vier de feestdagen in stijl. Reserveer nu en beleef een bijzondere kerst bij Petit.
Neem contact met ons op via telefoon of mail of reserveer direct via de online reserveringstool.