Reserveren

Actueel

Vier de feestdagen
11.11.2024

Kerst vieren bij Petit

Maak van Kerstavond of Tweede Kerstdag een culinaire belevenis bij Petit.
Geniet naast de mogelijkheid tot een a la carte diner van ons exclusieve kerstmenu,
met zorg samengesteld om jouw feestdagen onvergetelijk te maken.
Kies voor een 3- tot 6-gangenmenu en laat je verrassen door verfijnde gerechten in een sfeervolle ambiance.
Ons kerstmenu
Voorgerecht:
Terrine van konijn, geroosterd rozijnenbrood, rode ui marmelade en veenbessensaus.
Optioneel tussengerecht:
Consommé van fazant, eendenlever, beukenzwam en groene kruiden.
Optioneel spoom:
Spoom van vlierbessensap en rozenwater.
Hoofdgerecht:
Gebakken hertenbiefstuk met badoise saus, stoofpeer en seizoensgroenten.
Optioneel kaasplankje:
Selectie van kazen, geserveerd met krentenmik en appelstroop.
Dessert:
Tarte tatin van appel en boerenjongens, met ijs van melkchocolade en tonkaboon.
Prijs vanaf € 44,50 per persoon.
Vier de feestdagen in stijl. Reserveer nu en beleef een bijzondere kerst bij Petit.
Neem contact met ons op via telefoon of mail of reserveer direct via de online reserveringstool.

Naar het overzicht