Na een heerlijke vakantie startten wij vanaf vandaag weer op,
en maken we ons klaar voor een nieuw jaar bij Petit.
We hebben de laatste 2 maanden van het jaar afgesloten met
een goede vibe, en pakken die zeker door voor dit jaar.
Het nieuwe keukenteam weet inmiddels hun weg goed te vinden.
Hebben we zoals ik (Patricia) dat altijd roep, lekkere high vibes.
En zo komen ook alle plannen en ideeën voor het nieuwe jaar van papier naar realiteit.
We zullen dit jaar weer enkele thema avonden gaan organiseren,
en zullen jullie nog steeds maandelijks verrassen met de heerlijkste maand menu’s.
Februari is de maand van de liefde, en waant onze Chef zich als een werkelijke Ramón-berto ten Brink,
dus houd alvast een avondje vrij in je agenda om samen met je geliefde te komen dineren,
en houd onze socials in de gaten voor het Valentijn liefde’s menu.
In maart hosten we in samenwerking met Rico Berix van Weedram een Schotse whisky experience.
Alle informatie voor deze avond vind je snel online, en op onze socials.
Al plannen voor Pasen? 2e pasen hebben wij een heerlijke paas high tea op het programma.
En ga zo maar door…
We hopen voor iedereen weer leuke mooie gezellige momenten te kunnen creëren.
Hopelijk tot snel,
Team Petit Kitchen&Bar
Martin&Patricia